Mrazom sušené ovocie je moderný spôsob sušenia, dehydrovania procesom lyofilizácie (sušenie mrazom). Ovocie si zachováva farbu, chuť a je takmer identické s pôvodným ovocím, navyše si zachováva až 98 % výživových hodnôt. V kombinácii s lahodnou mliečnou čokoládou Callebaut je vhodné na priamu konzumáciu, dozdobenie zmrzlinových pohárov , prísada do musli, sorbetov, kaši ale rovnako pri pečení a ozdobovaní zákuskov či tort. obsah : 255 g Priemerné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2268 kJ Energetická hodnota 544 kcal Tuky 32 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g Sacharidy 55 g - z toho cukry 51 g Bielkoviny 6,8 g Soľ 0,25 g Zloženie : mliečna čokoláda min. 87 % (cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko , kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 33 %), mrazom sušené ovocie min. 10%. Môže obsahovať stopy orechov.