Ružový marcipán je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z marcipánu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. Marcipán Baby Pink sa perfektne hodí na torty s dievčenskou tématikou , dá sa zosvetliť belobou alebo prefarbiť potravinárskymi farbivami. Produkt neobsahuje lepok. Postup Na bežnú okrúhlu tortu s priemerom 20 cm spotrebujete približne 500 g marcipánu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder alebo vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g marcipánu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru. Rady a tipy pred použitím nechajte marcipán pri izbovej teplote Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1737 kJ Energetická hodnota 412 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bielkoviny 3,5 g Soľ 0,1 g Zloženie cukor, mandle (20%), voda, invertný cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahusťovadlo: E466, zvlhčovadlo: E1103, kyselina: E330, aróma, farbivo: E122. Alergény Môže obsahovať stopy: sóje.