Jedlá glazúra (Šelak) je potravinársky sprej ,ktorý poskytuje krásny lesk na povrchu marcipánu, čokolády a ďalších povrchov. Odporúčame pred aplikáciou pretrepať a striekať zo vzdialenosti cca 15 cm napr. na torty alebo jedlé dekorácie zhotovené z poťahovacích hmôt. Efekt lesku je intenzívnejší, keď aplikujete viacero vrstiev. Postup Pred použitím dobre pretrepte a striekajte zo vzdialenosti 15 - 20 cm rovnomerne po požadovanej ploche. Odporúčame aplikovať nástrek 4 hodiny pred samotnou konzumáciou. V prípade hrubej vrstvy môže dojsť k neželanému stekaniu. Dbajte na to aby ste ochránili okolie zdobeného predmetu. Sprej skladujte v chladnom prostredí, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a teplotám vyšším ako 50 ° C. Nestriekajte do priameho ohňa ani na žeravé predmety. Držte ďalej od zdrojov ohňa. Pri práci nefajčite. Držte mimo dosahu detí. Len pre odborných užívateľov. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1711 kJ Energetická hodnota 413 kcal Tuky 0,0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 0,0 g - z toho cukry 0,0 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,0 g.
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
100 g |
Objem |
100 ml |
Pečenie |
Ingrediencie |