Marcipán Mandľová pasta je určený na poťahovanie, modelovanie alebo dekorovanie figúrok, jedlých dekorácií alebo vypichovanie tvarov za studena. Mandle sú v marcipáne obsiahnuté v pomere 46 %. Marcipánovú hmotu je možné farbiť všetkými druhmi potravinárskych farbív alebo zosvetliť belobou. Produkt neobsahuje lepok. Postup Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g marcipánu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru. Rady a tipy Marcipán môžete nastrúhať a následne ním ochutiť cestá Zloženie mandle (46%), cukor, voda, zvlhčovadlo (E422), zahusťovadlo (E415), konzervačná látka (E202), aróma, kyselina citrónová (E330). Pre alergény pozri zložky tučne. .