Hnedý fondant s čokoládovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. S hnedým fondánom čokoládovej príchuti vytvoríte chutné, krásne a originálne torty pre deti aj dospelých. Produkt neobsahuje lepok. Postup Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder a vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru. Rady a tipy pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1637 kJ Energetická hodnota 392 kcal Tuky 6,3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 4,3 g Sacharidy 81,8 g - z toho cukry 79,4 g Bielkoviny 0,8 g Soľ 0,0 g Zloženie cukor, glukózový sirup, rastlinný tuk (palmové olej), voda, kakaový prášok, cukrový sirup, zvlhčovadlo: E422, zahusťovadlo: E415, E466, emulgátor: E471, konzervačné činidlo: E200, kyselina: E330, aróma.
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
250 g |
Netto váha |
250 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoládová |
Pečenie |
Ingrediencie |