Vanilková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť vanilkovým strukom. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1218 kJ Energetická hodnota 291 kcal Tuky 2,2 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g Sacharidy 65,3 g - z toho cukry 59,2 g Bielkoviny 0,1 g Soľ 0,1 g Zloženie cukor, voda, glukózový sirup, vanilkové semená (1%), ochucovadlo, zahusťovadlo: E440a, E407, farba: E160a, E100, antioxidant: E300. Alergény Môže obsahovať stopy: vajcia, mlieka a orechov. .
Príchuť (aróma) |
Vanilka |
Pečenie |
Ingrediencie |