Crème Brûlée ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť nasekanými orieškami. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1264 kJ Energetická hodnota 302 kcal Tuky 2,1 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g Sacharidy 67,9 g - z toho cukry 50,2 g Bielkoviny 1,7 g Soľ 0,2 g Zloženie glukózový sirup, sladené kondenzované mlieko, cukor, aromatické cestoviny, farbivá (E150a, E160a). Alergény Môže obsahovať stopy: mlieka. .