Bezlepková zmes na výrobu obľúbenej Red Velvet torty. Samotná príprava je jednoduchá a zvládne ju každý aj začínajúci cukrár. Hotový korpus môžete dozdobovať maslovým krémom , plnkami , jedlými dekoráciami alebo ovocím. Produkt neobsahuje palmový olej, AZO farbivá, geneticky modifikované suroviny ani lepok. Postup Rúru si vyhrejte na 175 °C. Zmiešajte 140 g masla, pridajte hotovú zmes,4 vajcia a mixujte po dobu 5 - 8 min na stredných otáčkach až do hladkej konzistencie. Formu na pečenie si vymastite olejom následne vylejte hotové cesto. Pečte 45 - 50 min. Nechajte vychladnúť a následne ozdobujte maslovým krémom, vanilkou a jahodami. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1800 kJ Energetická hodnota 430 kcal Tuky 24, 0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g Sacharidy 50,0 g - z toho cukry 25,0 g Bielkoviny 4,9 g Zloženie cukor, ryžová múka, škrob (kukurica), zvlhčovadlo: E420, emulgátor: E475, E433, kakao, zdvíhacie činidlo: E450, E500, regulátor kyslosti: E575, zahusťovadlo: E412, E466, aróma, soľ, farba: E120. Alergény Môže obsahovať stopy: vajcia, mlieka a orechov. .